Lys.
Belysning.
Det er det vi kan.

Kompetanse.
Lyskvalitet.
Hele veien.

Lyspære

Om oss

Belysning er viktig for helheten – både i et rom og for et utemiljø. Riktig belysning er avgjørende for å få et bygg til å fungere. God belysning utgjør forskjellen på et kjedelig rom og et rom som sprudler av liv. Vi i Frizen belysning er opptatt av kvalitet og lyskvalitet. Vi tenker på kvalitet og kompetanse gjennom hele prosjektfasen.

Belysning er viktig – og vi leverer kvalitet!

Frizen Belysning har siden oppstarten i 1991 prosjektert og levert belysningsanlegg med fokus på kunders langsiktige investeringer og behov. Vi leverer høy kvalitet og driftsøkonomiske løsninger.

Vi har armaturer og produkter fra produsentene Norka, EWO, Ridi, Spectral, Willy Meyer, Bäro og Sécurlite. Med Norka er vi godt representert innen samferdsel, energi, vann og avløp, logistikkbygg og næringsmiddelindustri. Ridi brukes ofte i kontorer, skoler og barnehager, butikker og kjøpesentre, mens Spectral lager produkter med et spennende design. Til fasade, gate og park brukes Willy Meyer. Til supermarkeder og produktprofilering anbefaler vi Bäro. Sécurlite produserer robuste og vandalsikre armaturer, mye brukt i fengsler og hardt belastede områder.

Med 4 ansatte på hovedkontoret i Kristiansand og 1 prosjektleder i Oslo, gjennomfører vi store og små prosjekter i hele Norge. Våre ansatte er dedikerte fagfolk med ekspertise innenfor fagfeltene elektro, lysplanlegging og prosjektledelse.

Les mer om våre leverandører!