La oss prate lys

Vi lytter og hører om tanker og ideer. Sammen finner vi de riktige belysningselementene, teknikk, funksjon og lyseffekt.

Ring oss for en hyggelig prat!

Våre ansatte er dedikerte fagfolk med ekspertise innenfor fagfeltene elektro, lysplanlegging og prosjektledelse. Vi har i løpet av flere år knyttet til oss mange spennende og dyktige leverandører.

Vi leverer produkter fra produsentene Norka, Ridi, Spectral, Willy Meyer, Bäro og Sécurlite. Norka sine produkter brukes ofte til prosjekter innen samferdsel, energi, vann og avløp, logistikkbygg og næringsmiddelindustri. Ridi leveres ofte til kontorer, skoler og barnehager, butikker og kjøpesentre, mens Spectral lager produkter med et spennende design. Til fasade, gate og park brukes Willy Meyer. Til supermarkeder og produktprofilering anbefaler vi Bäro. Sécurlite produserer robuste og vandalsikre armaturer, mye brukt i fengsler og hardt belastede områder.  Les mer her!

Ansatte

Terje Frigstad

Terje Frigstad

DAGLIG LEDER

Terje har vært daglig leder og eier i Frizen siden 1995. Han har plukket opp litt lyskunnskap i disse årene og er stort sett omgjengelig og i godt humør.

terje@frizen.no

907 39 811

Runar Stoveland

Sebastian Colle

Nyansatt på kontoret i Kristiansand.

Vetle Fjerdingstad

Stine Brødholt

Stine har bakgrunn som elektriker og er vår tekniske ekspert. Også på belysning. Hun er en trivelig jente med mye kunnskap om mat og drikke.

Valpen Molly er med på jobb og sjarmerer oss i senk.

stine@frizen.no

400 77 116

Vetle Fjerdingstad

Jannie Liborg

Jannie er både elektroingeniør og interiørdesigner. Hun er nylig blitt sørlending igjen og er dyktig, løsningsorientert og omgjengelig.

jannie@frizen.no

958 80 010

Vetle Fjerdingstad

Mats Aasland

Nyansatt på kontoret i Oslo.