Vi velger kun leverandører med produkter av ypperste kvalitet.

Her er en oversikt over noen av våre viktigste leverandører.

Meyer

Willy Meyer

Willy Meyer er en tysk familieeid produsent av utendørsbelysning grunnlagt i 1946. Produktspekteret omfatter robuste lyskastere og effektbelysning, stolpearmaturer og fasadebelysning med markedsledende lysteknologi og optiske systemer.
Produkter fra Willy Meyer er brukt av arkitekter, lysdesignere og kunstnere i hele verden. Fra lyskonsepter for hele byer til gate, park og fasader.

Gå til Willy Meyer sine nettsider for mer informasjon om deres produkter 

Norka

Norka

NORKA har i mer enn 60 år vært kjent som leverandør av belysning til tunge og vanskelige miljøer. I dag omfatter produktprogrammet ca. 4000 standardarmaturer. I tillegg blir det i stort omfang levert og utviklet kundetilpassede løsninger.

Gå til Norka sine nettsider for mer informasjon om deres produkter 

Ridi

Ridi

RIDI er en ledende produsent av tekniske armaturer med avdelinger og salgskontor over hele Europa. Ridi inngår i RIDI-gruppen som omfatter Ridi, Spectral og RIDIhomelight med flere produksjonssteder i Europa. Produktspekteret til RIDI strekker seg fra tekniske armaturer til komplette og funksjonelle lysanlegg.

Gå til RIDI sine nettsider for mer informasjon om deres produkter

Ewo

Ewo

ewo designer, utvikler og produserer lysarmaturer for utendørs bruk i det offentlige rom. Typiske bruksområder er veier og gater, parkeringsplasser, parker og torg, gangveier, havner og flyplasser. Bruk av LED moduler og linser danner grunnlaget for ewo’s bærekraftige og energibesparende lysarmaturer, uavhengig av størrelse.

Gå til Ewo sine nettsider for mer informasjon om deres produkter

spectral

Spectral

Spectral er en velrennomert produsent som ble overtatt av RIDI gruppen for å  videreføre merkevaren Spectral som en designorientert leverandør. Spectral har  klassiske, tidløse produkter og er også kjent for prosjektspesifikke løsninger tilpasset kundens behov og ønsker. Spectral har vunnet flere priser.

Gå til Spectral sine nettsider for mer informasjon om deres produkter

Sécurilite

Sécurlite

Sécurlite er en fransk produsent av spesielt robuste og vandalsikre lysarmaturer.  Den familieeide bedriften har moderne produksjonsfasiliteter nær byen Le Mans. Med fokus på bruk av kvalitets-LED, sensorer og lavt energiforbruk, er Sécurlite et riktig valg til moderne lysanlegg.

Gå til Sécurlite sine nettsider for mer informasjon om deres produkter

Bäro

Bäro

Bäro produserer belysningsløsninger spesielt rettet mot dagligvarehandelen og ferskvare. Med gode løsninger for optimal fargegjengivelse og profilering av kjøtt, fisk, frukt og grønt, bakervarer og andre næringsmidler, er Bäro i dag en velrennomert og godt kjent leverandør av butikkbelysning. I hele Europa. Selskapet har i mer enn 40 år vært ledende innenfor sitt felt.

Gå til Bäro sine nettsider for mer informasjon om deres produkter